OmHeino contactblad

Omheining heeft een contactblad onder de naam OmHeino. Het blad verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis aan leden verstrekt.
Bij het Dorpshuus te Heino is het blad in te zien.
Het blad is voor €7,50 te verkrijgen bij de ReadShop aan de Marktstraat.
Alle contactbladen vanaf 1981 zijn in de bibliotheek van Omheining te raadplegen.

Schrijf uw eigen artikel! Voor OmHeino wordt voortdurend gezocht naar historisch en actueel materiaal. Het blad staat ook open voor eigen bijdragen van de lezers.
Hebt u een verhaal dat u wilt publiceren, het is welkom. Als u het niet zelf wilt schrijven, neem dan contact op voor een gesprek met een van de redacteuren.
redactie@omheino.nl

Het tweede nummer van OmHeino in 2023 is verschenen. De redactie heeft weer interessante artikelen samengesteld. In de rubriek Al weer 20 jaar geleden haalt Inge de nieuwe glijbaan in De Tippe aan. Meester van der Veen beschrijft de twee kerktorens van het dorp. Wim Jansen (onze vaste correspondent in Laag Zuthem) vertelt uit eigen ervaring verder over de bedrijvigheid in het dorp. Ook Lierderholthuis krijgt aandacht op basis van een krantenartikel dat Toon uit het archief haalde. De trouwjurk hangt stilletjes in de kast is een ontroerend verhaal uit WOII dat gelezen moet worden! En de Rubriek veur platproaters is alweer bij de letter D aangeland. Iemand in de omgeving die zich niet zo lekker voelt? Bekijk de rubriek om het bijzondere woord hierbij te kunnen gebruiken.