Wandelingen

De paas- en kerstwandelingen zijn een ware traditie geworden. Elk jaar organiseert Omheining op tweede paasdag en tweede kerstdag een wandeling door de mooie omgeving van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Meestal een korte en lange route, in principe voor iedereen te doen. Onderweg wordt een koffiepauze gehouden en is er meestal een optreden van een muziekgezelschap. Voor deelname aan de wandeling wordt een bijdrage gevraagd om de kosten van koffie en beschrijving van de route te dekken. Loopt u ook mee de volgende keer?

 

 

 

De route van de kerstwandeling 2022 voerde dit jaar door Slennebroek tussen Heino en Dalfsen. 

 Ook dit jaar is de wandeling geheel geregeld door vrijwilligers van Omheining. Dat kan in de toekomst alleen als er voldoende vrijwilligers zijn! Enkelen van hen hebben dit al jarenlang gedaan en zien graag jongere opvolgers komen! Bij deze dus een oproep hiervoor. U kunt helemaal zelf bepalen hoe vaak en hoeveel tijd u hieraan kunt en wilt besteden.
Kom er eens over praten in De Maelderieje op maandagmorgen, de koffie staat vanaf 10:00 uur klaar. Of maak een afspraak via info@omheino.nl

 

Wandelroute markante gebouwen in het centrum van Heino.
Download hier de routebeschrijving.

Een meer uitgebreide wandel- en fietsroute langs markante gebouwen in en om Heino kunt u voor slechts €2,50 kopen in De Maelderieje.