Wandelingen

De paas- en kerstwandelingen zijn een ware traditie geworden. Elk jaar organiseert Omheining op tweede paasdag en tweede kerstdag een wandeling door de mooie omgeving van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Meestal een korte en lange route, in principe voor iedereen te doen. Onderweg wordt een koffiepauze gehouden en is er meestal een optreden van een muziekgezelschap. Voor deelname aan de wandeling wordt een kleine bijdrage gevraagd om de kosten van koffie en beschrijving van de route te dekken. Loopt u ook mee de volgende keer?

 

 

 

De paaswandeling 2022 was een succes met bijna 300 deelnemers!

Bij prachtig weer startte de eerste deelnemers al een kwartier voor inschrijving en er meldden zich tot 13:30 uur nog wandelaars.
De koffiestop onderweg werd toch door diverse deelnemers gemist. De oorzaak lag nog in de voorbereiding rondom de tijd dat de maatregelen van de COVID-pandemie van kracht waren. We gaan ervan uit dat de volgende keer alles weer als vanouds kan. Dat wordt dan de wandeling op tweede kerstdag en daar willen we weer iets speciaals van maken. Dat kan alleen met inzet van voldoende vrijwilligers. Enkele van hen hebben dit al jarenlang gedaan en zien graag jongere opvolgers komen! Bij deze dus een oproep hiervoor. U kunt helemaal zelf bepalen hoe vaak en hoeveel tijd u hieraan kunt en wilt besteden. Kom er eens over praten in De Maelderieje op maandagmorgen, de koffie staat vanaf 10:00 uur klaar. Of maak een afspraak via info@omheino.nl

 

Wandelroute markante gebouwen in het centrum van Heino.
Download hier de routebeschrijving.

Een meer uitgebreide wandel- en fietsroute langs markante gebouwen in en om Heino kunt u voor slechts €2,50 kopen in De Maelderieje.