Maelderieje maandagochtend

Maandagochtend 6 november was het weer een ‘zoete inval’ en precies daarvoor is De Maelderieje (de verenigingsruimte van Omheining) elke maandag geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Niet alleen de vrijwilligers komen bijpraten. Ook andere belangstellenden, al dan niet lid, komen met vragen. Bijvoorbeeld over een oude familiefoto. Of iemand die overweegt om vrijwilliger te worden, maar eerst eens wil zien en horen wat er allemaal te doen is. Het concept van het in december te verschijnen boek over de Twentseweg wordt van commentaar voorzien. De lopende tentoonstelling wordt door bezoekers bezocht. De organisatoren van de traditionele kerstwandeling nemen het draaiboek door. En de huisfotograaf Joost Pieterse is aanwezig getuige de foto. Kom gerust ook een keer binnen en drink een kopje koffie mee!