Actuele tentoonstelling!

Er is bij Omheining een tentoonstelling ingericht onder de titel ’t oale kump noa boam. De titel slaat op het halen van materiaal uit de kelder van De Maalderij die bij Omheining in gebruik is voor de opslag van diverse gebruiksvoorwerpen. Daarmee wordt ook een verbinding gelegd met het verschenen Middenstandsboek. Daarnaast omvat de tentoonstelling voorwerpen die te maken hebben met de eigen verzameling folklore, landkaarten en atlassen.
Bezoek is mogelijk elke maandag en dinsdag van 10:00 tot 12:00. Groepen vanaf 6 personen kunnen ook een afspraak maken voor een ander moment via info@omheino.nl 
De toegang is altijd gratis.

De vorige tentoonstelling Rondom Heino daar zit muziek in 1922-2022 zoals hiernaast op een overzichtsfoto, is nog digitaal te bekijken in het fotoalbum.