Kerstwandeling

Omheining  organiseerde op de tweede kerstdag haar traditionele wandeling. Met dank aan de familie Lugtenberg aan de Moerweg 6 in Heino was een prima start locatie met parkeermogelijkheid geregeld. Er was een goede opkomst, waarschijnlijk ook doordat het weer tot wandelen uitnodigde en menigeen wel wat buitenlucht kon gebruiken na een doorgaans thuis doorgebrachte eerste kerstdag.
Met medewerking van de familie Jalink aan de Slennebroekerweg 19 was het mogelijk om weer een pauze voor koffie, thee of chocolademelk  te regelen. Na de paaswandeling dit jaar werd al door deelnemers gemeld dat ze die tussenstop misten. Niet alleen vanwege het moment rust en de versnapering, maar ook omdat het altijd een gezellig moment is. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers werd alles goed voorbereid en is ook deze dag weer een succes geworden.